Behandlinger

Almindelig fodbehandling

Fødderne undersøges for fejlstillinger, hård hud, ligtorne, hælrevner og problemer med neglene.
Behandlingen inkluderer klipning, slibning og oprensning af neglene, beskæring af hård hud, beskæring af ligtorne. Under fodbehandlingen vil du få råd og vejledning i den daglige pleje af dine fødder.
Varighed: ca. 45 minutter.

Avanceret fodbehandling

Den avancerede fodbehandling er for dig, der har brug for ekstra behandling, pga. fx overproduktion af hård hud (hyperkeatose), slemt nedgroede negle, meget dybe revner i hæle, meget fortykkede negle. Du får råd og vejledning til, hvordan du selv kan pleje dine fødder.
Varighed: ca. 60 minutter.

Luksus-fodbehandling

Har dine fødder brug for ekstra forkælelse, er Luksus-fodbehandlingen det rette valg for dig.
Behandlingen inkluderer fodbad, klipning af negle, oprensning omkring negle, beskæring af hård hud og ligtorne.
Behandlingen sluttes af med fodmassage og behandling med klinikkens udvalgte fodprodukter.
Varighed: ca. 75 minutter.

Negle

Nedgroede negle (ortonyxi) behandles let og smertefrit ved hjælp af en metalbøjle, der fastgøres til neglen med lim, fortykkede negle slibes til, neglene klippes i korrekt facon og renses op.
Varighed: ca. 25 minutter.

Behandlinger ved sygdom

Professionel fodbehandling af diabetespatienter, gigtpatienter og arvævspatienter.
Har du har diabetes, skal du passe ekstra godt på dine fødder, da der er risiko for følgesygdomme såsom nedsat følesans eller kredsløbsforstyrrelser. Diabetespatienter får ofte sår på fødderne, som har svært ved at hele. I behandlingen indgår specialvejledning i, hvordan du selv kan pleje og passe godt på dine fødder.
Der tilbydes årsstatus til diabetespatienter.

Indlæg og aflastninger

I klinikken laver vi specialtilpassede indlæg, som kan afhjælpe fejlstillinger og vedvarende problemer med hård hud, ligtorne, m.v. Indlæg laves på baggrund af grundig analyse, aftryk, ledtest og ganganalyse.